Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling

Dirk Mertens

Dirk Mertens

Amper kunnen lopen en reeds gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft.
Techniek, dat is zeker de rode draad door het leven van Dirk. Hij is er als het ware groot mee geworden, zijn ouders runden immers een bloeiende uurwerk-, juwelen- en optiekzaak.

 
Het pad werd dus min of meer voor hem geëffend. Van bril over contactlens tot verrekijker: als het maar met techniek te maken heeft (meten is weten is zijn eeuwige slogan)!


Kristin Van Look

Kristin Van Look

Kristin genoot een opleiding optiek-optometrie-contactlensaanpassing. Contactlenzen zijn voor haar een passie en vandaar haar engagement om zich permanent bij te scholen, wat volgens haar een must is om de laatste nieuwe ontwikkelingen in de contactologie op de voet te volgen.

Omdat ogen én mensen belangrijk zijn, spaart ze tijd noch moeite om de ogen van elke klant te verwennen en steeds met de glimlach aan te kijken. Als rechterhand van Dirk is ze fulltime in de zaak aanwezig. 


Katia Covens

Katia Covens

Katia woont in Tienen en werkt sinds mei 1995 bij Optiek Mertens. Brillen werden haar met de paplepel ingegeven. Haar ouders hadden immers een optiekzaak in Aalst.

 
Bij Optiek Mertens vind je haar meestal terug in het montageatelier, waar ze minutieus alle brillen monteert en reparaties uitvoert. Komt u een nieuwe bril kiezen, dan blijft ze rustig en helpt ze u geduldig met deze belangrijke aankoop. Uitgezonderd tijdens de welverdiende vakanties werkt ze elke dag bij Optiek Mertens. 


kristine 2018

Kristine Van der Planken

Kristine maakt deel uit van ons team sinds 2010. Ze werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij Optiek Mertens. Ondertussen heeft ze 10 jaar ervaring in de optiekbranche. En vindt ze deze hoe langer hoe boeiender. Maar vooral: ze is jong en leergierig en bij Optiek Mertens leert ze nog elke dag bij van haar collega's.

Ze is verantwoordelijk voor de bestellingen van uw bril en brillenglazen en helpt u met heel veel plezier bij de keuze van een nieuwe bril. Natuurlijk kan u ook voor herstellingen en alle andere problemen bij haar terecht. 


els

Els Borghs

Els maakt deel uit van ons team sinds 2020. Ze werkt op dinsdag, woensdag,donderdag, vrijdag en zaterdag bij Optiek Mertens. Ondertussen heeft ze meer dan 20 jaar ervaring in de optiekbranche. 

Ze is verantwoordelijk voor de bestellingen van uw bril en brillenglazen en helpt u met heel veel plezier en geduld bij de keuze van een nieuwe bril of het aanpassen van contactlenzen.  Natuurlijk kan u ook voor herstellingen en alle andere problemen bij haar terecht. 

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen