Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling

Visie Optiek Mertens

.

 

Onze visie

Al meer dan 30 jaar bestaat Optiek Mertens als onafhankelijke en kwalitatieve optiekzaak. Ontdek hier wie we zijn, waarvoor we staan en waarom u zou kiezen voor Optiek Mertens!

Wij zijn er voor iedereen!

U kan altijd bij ons terecht voor oogmetingen, gezichtscontroles en lensaanpassingen. Ook indien u uw bril, zonnebril of lenzen ergens anders heeft aangekocht!

Persoonlijk en professioneel advies

Onze medewerkers zijn uiterst bekwaam en vakkundig. Zij helpen u met plezier verder bij al uw technische, esthetische of andere vragen! Om uw keuze van een nieuwe bril nog makkelijker te maken, krijgt u, indien gewenst, van ons twee contactlenzen (op uw sterkte) om in alle comfort en met 100% zicht te kunnen kiezen. Ook als u nog nooit contactlenzen heeft gedragen, is dit een gratis dienst van ons!

Moderne winkel & apparatuur

Om u steeds het best mogelijke eindproduct te kunnen afleveren, beschikken wij over de modernste apparatuur. Eén daarvan is Activisu, een revolutionair hulpmiddel. Niet alleen onze apparatuur, maar ook onze winkel is helemaal mee met zijn tijd! Eind 2010 werd deze volledig gerenoveerd en verbouwd. Het resultaat mag zeker gezien worden!

Gastvrijheid & comfort

Bij Optiek Mertens kan u steeds genieten van een heerlijke kop koffie of een glas water! Daarnaast hebben we ook een ruime speelhoek voor uw kinderen. Naast het gebruikelijke speelgoed zoals lego, duplo en k'nex, kunnen ze hier ook naar hartelust echte brillen passen, net zoals hun mama of papa. Tevens speelt er permanent een kinderfilm! Zo kan u op een aangename manier en in alle rust uw eigen keuze maken.

Uitgebreid gamma

Optiek Mertens heeft met zijn ruime assortiment aan producten en merken het antwoord op al uw vragen en verzoeken. Wist u dat wij naast brillen, kinderbrillen, sportbrillen en contactlenzen, ook gespecialiseerd zijn in veiligheidsbrillen, loepen, leesglazen en verrekijkers!

Klantenkaart

Onze waardebon is een extraatje voor al onze klanten. Bij elke aankoop (uitgezonderd acties, lenzen en lensvloeistoffen) ontvangt u een bon voor een volgende aankoop. Deze waardebon blijft onbeperkt geldig en staat niet op naam. Dus door iedereen altijd te gebruiken.

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen