Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling
Kinderbril kopen

Kinderbril op sterkte kopen?

De kinderbril is een echte specialiteit geworden. Kinderen spelen graag en veel, hun bril moet dus tegen een stootje kunnen! En veilig zijn in alle omstandigheden.

Een goede kinderbril is stevig en voorzien van flexveren. Ook lichtgewichtmaterialen zoals titanium worden voor kinderbrillen meer en meer gebruikt. Wij werken enkel met de beste merken, die tegen een flinke stoot kunnen. En er bovendien ook nog leuk uitzien!

De brillenglazen zijn vanzelfsprekend steeds van kunststof gemaakt. Inderdaad, hoewel we nog steeds over "glas" spreken, wordt dat materiaal nooit gebruikt voor kinderbrillen. Kunststofglazen zijn niet alleen de helft lichter dan glas, nog veel belangrijker is dat ze zo goed als onbreekbaar zijn en dus veel veiliger. Door kunststof kijkt u precies hetzelfde als door "glazen" brillenglazen en ze kosten niet meer.

Meer en meer worden ook de glazen van kinderbrillen ontspiegeld. Hier wordt de kinderbril niet alleen mooier van. Uw kind heeft er zelf ook een groot voordeel aan: hij of zij kijkt veel rustiger doordat de glazen nauwelijks nog licht weerkaatsen. Daarom zijn de glazen en dus ook hun zicht veel helderder.

Eens u samen met uw kind een bril gekozen heeft, worden de glazen perfect door ons gemonteerd. Bij het afleveren van de kinderbril wordt deze keurig afgesteld. De kindermonturen hebben bijna allemaal flexveren (pootjes die vanzelf terugveren). Hierdoor hoeft de bril niet steeds afgesteld te worden na een duw of valpartij. En als dat dan toch eens nodig blijkt te zijn, kan u natuurlijk steeds bij ons terecht voor het herafstellen van uw kinderbril.

Wist je dat...

Je gratis glazen biedt bij aankoop van een complete kinderbril? Voor de kids die de wereld graag spelend ontdekken bieden wij nog een EXTRA RAVOTBRIL aan €59!

Onze garanties

Optiek Mertens biedt u, bovenop de garantie van de merken zelf, nog een eigen glasgarantie. Bekijk hier onze garanties.

Kinderbril nodig?

Kom zelf ontdekken hoe handig, flexibel en modieus onze kinderbillen zijn. We meten ook meteen je ogen zodat je de perfecte kinderbril kan kopen. Kom gerust eens langs!

Bekijk openingsuren

 

Onze merken van kinderbrillen:

BBig
BBig
Kinto
Kinto
Lafont
Lafont
Lindberg
Lindberg
Liu JO
Liu JO
Nano
Nano
Nike Vision
Nike Vision
Oakley
Oakley
(Polo) Ralph Lauren
(Polo) Ralph La...
Ray-Ban
Ray-Ban
kids by safilo
kids by safilo
Tartine et Chocolat
Tartine et Choc...
Vingino
Vingino

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen