Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling

Zeiss Victory Pocket verrekijker

Of u nu wandelt in het park of een lange wandeling maakt, u kunt altijd genieten van het bekijken van vogels en het observeren van de natuur. Met deze vederlichte reus in zakformaat biedt de Victory® Pocket u een krachtige verrekijker van ZEISS voor vrijwel alle observatiesituaties. Dankzij het lichte en compacte formaat past deze verrekijker zelfs in een kleine jaszak en is hij zo licht dat u nauwelijks weet dat hij er is.

De Victory Pocket belooft hoge prestaties in allerlei buitentoepassingen. Ondanks de verbazingwekkend lichte constructie, de hoge vergroting en de FL-lenzen met ZEISS T* meerlaagse coating helpen ze om een briljante beeldkwaliteit te leveren. De asymmetrische inklapbaarheid maakt hem bijzonder compact. De LotuTec® -coating zorgt ervoor dat water direct van hen af druipt en dat vuil spoorloos kan worden verwijderd.

De opvouwbare Victory Pocket 8x25 is dankzij het grote gezichtsveld bijzonder geschikt voor observatie op korte afstanden. Met een gewicht van slechts 290 g is het een echt lichtgewicht model.

 
 
 
 
 
 

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen