Wij zijn momenteel gesloten

 
maandag
26-10-2020
Gesloten
dinsdag
27-10-2020
10:00 - 18:00
woensdag
28-10-2020
10:00 - 18:00
donderdag
29-10-2020
10:00 - 18:00
vrijdag
30-10-2020
10:00 - 18:00
zaterdag
31-10-2020
10:00 - 17:00
zondag
01-11-2020
Gesloten
Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling

Je tweeweeklenzen online bestellen of eerst langskomen bij ons?

Je gaat starten met contactlenzen en je overweegt meteen tweeweeklenzen? Je wil overstappen van daglenzen naar tweeweeklenzen? Of je bent erg tevreden van je huidige contactlenzen en je wil je tweeweeklenzen online nabestellen? In al deze gevallen ben je bij Optiek Mertens aan het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een iLens.be servicepunt erkenning op zak hebben we alles in huis om je zowel offline als online onbetwiste topkwaliteit, straffe prijzen, deskundig advies en een persoonlijke service te bieden. Maak gerust een afspraak voor een oogmeting en persoonlijk advies of ga op ontdekking in onze tweeweeklenzen webshop.

Eerst een woordje uitleg over daglenzen

Wat zijn weeklenzen

Tweeweeklenzen worden gemaakt met een iets dikker lensmateriaal dan de daglenzen. Daardoor kan je deze weeklenzen langer inhouden. Maximaal 7 dagen continu (dag en nacht) of 14 dagen enkel overdag. Zo heb je een flexibele oplossing waarbij je zelf beslist wanneer je precies je contactlenzen wisselt. Door de iets dikkere uitvoering kunnen weeklenzen naast de klassieke zichtcorrectie voor verziendheid of bijziendheid, ook cilindrische oogafwijkingen corrigeren (bv. astigmatisme) of in een multifocale versie uitgevoerd worden. Zo heb je zelfs geen leesbril meer nodig.

Enkele voordelen van weeklenzen

  • Je kan, maar hoeft weeklenzen niet elke dag te vervangen. Sommige lensdragers kunnen de lenzen ook ’s nachts (ver)dragen en zo 7 dagen lang dezelfde contactlenzen inhouden.
  • Door de relatief korte draagtijd voelen je contactlenzen steeds fris en hygiënisch aan. Ook na 2 weken dragen, merken we slechts een minimum aan vet-, en vuildeeltjes op de lens.
  • Door de relatief hoge zuurstofdoorlatendheid houden weeklenzen vocht goed vast. Dat is een dikke plus voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

Waarom je weeklenzen online bestellen via iLens.be?

Ook je online aankopen doe je bij een gediplomeerd opticien

De iLens.be webshop is een initiatief van verschillende zelfstandige opticiens. Je koopt dus niet bij eender welke commerciële partij, maar rechtstreeks bij ons als gediplomeerd opticien, wat je de nodige gemoedsrust en garanties geeft. Je krijgt ook altijd een factuur voor een eventuele tegemoetkoming door de mutualiteit.

Scherpe prijzen

Door de kosten en het beheer van de iLens.be webshop te delen en de gezamenlijke aankopen te centraliseren naar de fabrikanten, kunnen we jou via Ilens.be verrassend scherpe prijzen aanbieden.

Topkwaliteit

Via de iLens.be contactlenzen webshop verdelen we kwalitatief hoogwaardige Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson. Die zijn gemaakt uit comfortabel aanvoelend hydrogel of silicone hydrogel materiaal.

Offline advies, oogmeting en lenscontrole

De nodige zichtcorrectie laten nameten, laten controleren of je huidige contactlenzen nog steeds de beste keuze zijn of vragen over lenzen dragen? De specialisten van Optiek Mertens staan klaar om je te adviseren en beantwoorden ook al je vragen tijdens het online bestelproces.

Wel goed onderhouden!

Als je voor weeklenzen kiest en die niet continu draagt, maar sporadisch in- en uitneemt, dan is het erg belangrijk dat je je contactlenzen goed reinigt en onderhoudt. Vergeet je dus niet om ook enkele accessoires voor je weeklenzen online te bestellen zoals lenzenvloeistof of oogdruppels?

Altijd welkom!

Je mag altijd binnen stappen in onze winkel in Kessel-Lo om je vragen over contactlenzen te stellen. Voor een oogmeting, lenscontrole of starten met lenzen maak je bet wel eerst een afspraak. Zo kunnen we voldoende tijd voor je vrijmaken. Dit kan via ons contactformulier.

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen