Gratis verzending vanaf € 50
Persoonlijk advies
Ruime voorraad
Veilige betaling

Voor elk gebruik

Tijdens een bezoek aan het theater, een sportwedstrijd of op een concert zit je vaak net te ver weg om dat te zien wat je wil zien. Een verrekijker is dan een noodzaak. Kies voor een compacte en lichte verrekijker voor je cultuur activiteiten.

De ideale verrekijker voor vogelspotting is compact en snel in gebruik. Kies niet voor een extreme vergroting.

Tijdens een safari valt het enorme verschil in lichtintensiteit tussen het Afrikaanse en het Europese continent sterk op. Dat kan eigenlijk enkel opgevangen worden door een verrekijker van een hoge kwaliteit. 

Tijdens het kamperen, backpacken of wandelen komt u van alles tegen. Net daarom is een universele kijker handig. Aangezien de meeste van uw outdoor activiteiten gedurende de dag plaats vinden is het niet nodig om voor een lichtsterke kijker te kiezen

Tijdens het jagen is je verrekijker een instrument waar je op moet kunnen vertrouwen. Deze moet dan ook mechanisch robuust zijn.

Naast optische verrekijkers die 's nachts te gebruiken zijn, bestaan er ook beeldversterkende- en infraroodkijkers. Deze kijkers bevatten elektronische hulpmiddelen om 's nachts beter te kunnen zien.

Een (optische) nachtkijker is een kijker met een zeer specifieke toepassing. Er zijn dan ook een aantal voorwaarden verbonden aan een goede nachtkijker.

Wie wel eens op een boot heeft gestaan, weet dat er een behoorlijke deining kan zijn. Daarom is de ideale vergroting van een verrekijker voor watersport gebruik 7x

OPTIEK MERTENS BV
Leuvensestraat 1
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
www.optiekmertens.be | download logo

BTW: BE 0460 737 033
ON: 0460737033

 

 

Openingsuren


Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18u
Zaterdag: 10 tot 17u  

Zondag en maandag gesloten

 

Contact
Tel.: +32 (0)16 26 22 72
Fax: +32 (0)16 25 13 64
Contactformulier (mail naar info@optiekmertens.be)

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden

Hou me op de hoogte

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen